Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
30.07.2024

2024 Yılı Proje İstişare Toplantısı

            Ar-Ge ve Proje Yönetim Kurulu tarafından 2024 yılında desteklenmesine karar verilen 22 projenin uygulama aşamalarının istişare edilmesi amacıyla 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 10.30'da Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa IRMAKLI'nın başkanlığında proje yetkilisi, proje kontrolörü ve proje koordinatörleriyle çevrim içi bir toplantı yapılmıştır.​

            Plan ve Programlar Daire Başkanı Semahat ÖZGENÇ'in açılış konuşmasının ardından toplantıda bu çağda gençlerle buluşma noktasında sanat ve sporun en güçlü şekilde kullanılması gerektiğini vurgulayan Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa IRMAKLI katılımcılara şunları ifade etti:

            "İnsan çalışmanın içerisinde yetişir; nasihatle değil. Dolayısıyla sanat ve spor da özellikle günümüz gençlerine ulaşma noktasında en iyi araçtır. Bu araçların farkında olmak ve olabildiğince güçlü kullanmak aslında stratejik bir hizmettir. Dolayısıyla yürütülen projelerin her biri birbirinden kıymetli ve en güçlü şekilde de devam ettirilmeli. Amacımız devamlılık olmalıdır."

            Proje ve çalışmaların iyi duyurularak vatandaşa ulaştırılması gerektiğini hatırlatan Irmaklı, "Proje üretmekle kalmayacağız, projelerimizde sürdürülebilirliği de önceleyeceğiz. Yine diğer meslektaşlarımıza da bu noktada rehberlik etmenizi isteyeceğiz. Özgün projelerde tecrübe paylaşımı ve değerlendirmeler ile somut çıktılarını da takip ederek topluma kazandırdıklarına bakacağız. Projelerimize büyük emek verebiliriz ama topluma bir değer katamıyorsak, somut bir çıktısı yoksa tüm emeklerimiz heba olabilir. İnşallah projelerimizin takibini sıkı yaparak arayı açmadan sürdürmeye, geliştirmeye gayret edeceğiz."

            IRMAKLI, emek ve katkıları için her bir hocamıza ayrı ayrı teşekkür ettikten sonra katılımcılara söz verildi. Söz alan katılımcılar, projeleri hakkında bilgi verdiler ve yaptıkları işin öneminin farkında olduklarını ifade ettiler.